...et godt sted at være!

RIDEKLUBBEN ASTRUP

BØGSTEDVEJ 239, ASTRUP

9800 HJØRRING

info@rideklubbenastrup.dk

Hallen kan også lejes

Pr. time 150,00 kr.

Pr. aften 500,00 kr.

Pr. døgn 1500,00 kr.

Pr. weekend 2500,00 kr.

(Alle priser er incl. moms)

Årligt Kontingent for medlemskab af Rideklubben:

• Aktivt medlemskab 250,00 kr.
  • Passivt medlemskab 130,00 kr.

Priser for undervisning betales pr. kvartal

• Pr. undervisningslektion à 25 min. 45,00
  • Pr. undervisningslektion à 50 min. 65,00
  • Ene undervisning dressur à 25 min. 100,00
  • Spring hold-undervisning 100,00

( Kontakt ang. undervisning til Henriette på tlf. 28154037 -se kontakt.)

Priserne for undervisning er excl. evt. leje af hest.

Priser for Hal-Bane Kort

• 12 måneder 1500 kr.

• 3 måneder 500,00 kr.

• 1 måned 200,00 kr.

Et hal-bane kort er gældende fra den første dato til den sidste dato i måneden/ året og træder i kraft, når beløbet er indbetalt på klubbens konto-nummer. Hal-bane kortet giver adgang til udendørs samt indendørs bane.

( Priserne på halkort er excl. medlemskab af rideklub)

Information om tilmelding, kontakt og betaling findes under fanebladet " Kontakt"

Når du tilmeldes undervisning i Rideklubben Astrup, er de første to undervisnings-lektioner gratis. Herefter binder du dig til at betale tre måneders undervisning. Det betyder, at du også bliver opkrævet for de lektioner, du ikke deltager i. Dette er en nødendighed, da pladsen er reserveret til dig, hvilket betyder at rideklubben skal betale lønninger, halleje mm. uanset om du kommer eller ej.

Hvis du eller din hest er forhindret i at komme, skal du i så god tid som mulig ringe eller maile besked herom til underviser Henriette Andersen;

Mobilnr. 28154037 Mail henrietteandersen91@Hotmail.com

Ønsker du at holde op med at deltage i undervisningen, er det vigtigt at give besked om dette, ligeledes til underviser. Ikke mindst af hensyn til de ryttere, der står på venteliste. Husk at du betaler, indtil vi har modtaget din udmelding.