Workshop med Stine cassøe

Rideklubben Astrup tilbyder workshop ved Stine Cassøe.

Tid 18/6 kl. 11


Mentaltrænings workshop:
Under en mentaltrænings workshop hos Stine Cassøe, kan du forvente ny inspiration og få værktøjer til din hverdag og ridning. Eventet er til hobbyrytteren såvel som stævnerytteren.
Stine er uddannet fysioterapeut, coach og mentaltræner. Hun er selv international springrytter, hvor hun har redet Nations Cup´s med seniorlandsholdet og vundet Grand prix.
Stine deler ud af sine egne erfaringer med op og nedture i sporten. Hun fortæller ærligt om, at skulle præstere under pres, leve op til andres og egne forventninger og hvordan der har været højt at flyve, men dybt at falde. Stine giver dig et unikt indblik i, hvilke mentale redskaber hun har manglet i sin værktøjskasse i disse situationer og hvordan du selv kan gøre brug af dem under din ridning.
Du får bl.a. indsigt i redskaber til at sætte mål, ændre eller skabe nye vaner, bevare fokus og få mere ro i maven.


Ryttertrænings workshop:
Under en ryttertrænings workshop hos fysioterapeut Stine Cassøe, vil du opleve et spændende oplæg hvor der sættes fokus på dig og din hest.
Vi er ofte rigtig gode til at evaluere træning og behandling af vores heste, men hvor kommer vi som ryttere ind i billedet? Min vision er, at give dig som rytter, forståelsen for hvorfor træning af rytteren er et vigtigt element for, at opnå bedre præstationer og måske endda en lavere dyrlæge regning. For hvad nu hvis vi kan udligne vores skævheder, hvordan er belastningen så pludselig fordelt på hesten?
Ved en ryttertrænings workshop vil du lære din krop bedre at kende og få nye træningsøvelser med hjem, specifikt til dig som rytter. Mange ryttere får ofte en ”aha” oplevelse, da udfordringer igennem flere af øvelserne vil kunne opleves, at have en relation til de træningsudfordringer der opleves i hverdagen under ridningen, hvad enten det er spring eller dressur


Pris 250 kr pr. workshop eller 400kr for begge.
Varighed: ca. 1 1/2 time pr. workshop
Aldersgrænse minimum 8 år

Tilmelding sms samt Mobilapay til Louise Albertsen: 40841447

Tilmeldingen er bindende.
Man betaler ved tilmelding.
Mindst 15 tilmeldinger, max 20